Радвам се, че ме намери, докато вървиш по Пътя към себе си!


Първата крачка към добруването е желанието да познаеш необусловената си същност. Откъде искаш да започнеш?

EMOTIONS MENTOR ® коучинг сесия за редакция на времевата линия

Методът Emotions Mentor ® е разработен от Ребека Хинце – водещ специалист в областта на менталното здраве в САЩ. Той комбинира различни подходи с доказан ефект – осъзнаване на блокирана емоция, редакция на времевата линия, пускане на неработещи мисловни модели и замяната им с нови.

Срещата е 60 минути и е само онлайн в zoom

ESSENTAIL EMOTIONS ® коучинг сесия за емоционална трансформация 

В основата на техниката Essential Emotions ® е финото възприятие за етеричните масла и техните послания. Чрез механизма release – receive първо се осъзнава блокираната емоция, а след това се отработва и интегрира с цел постигане на емоционално здраве.

Срещата е 60 минути и е само онлайн в zoom

ДОБРУВАНЕ * изготвяне на индивидуална уелнес програма 

Използвам 8-годишния си опит в света на чистите етерични масла, знанието от разнообразни обучения и тренинги, през които съм преминала и личните си търсения за добруване на тялото и духа. Познавам силата на смарт добавките и как да бъдат интегрирани в дневния режим с цел подобряване качеството на живот.

Срещата е 60 минути и може да бъде наживо или онлайн

ОСЪЗНАТ ПРЕХОД КЪМ МЕНОПАУЗА * уелнес коучинг

Не всяка жена става майка, но всяка жена преминава в менопауза. Този преломен момент от кръговрата на живота може да дестабилизира идентичността й и да доведе до дълбока житейска криза. Но може да бъде и овладян с прецизна селекция от смарт добавки за подкрепа на физиологичните промени и туширане на последствията от тях - уплътняване на коремната област и бедрата, загуба на еластичност на кожата и мускулите, липса на мотивация, намалени енергийни нива. 

Като жена на 51, познавам промените от първо лице и съм усвоила техники за тяхното приемане. Оттам и увереността, че моят опит може да погне на онези, които срещат трудности с прехода към менопауза.

Срещата е 60 минути и може да бъде наживо или онлайн

iTOVi АНАЛИЗ

iTOVi е уелнес устройство, одобрено от FDA. Чрез подаване на нискочестотен ток (напълно безопасен), то установява от какви етерични масла и смарт хранителни добавки тялото се нуждае в момента. 

Анализът дава допълнително насоки за емоционален дисбаланс и картографира състоянието на системите.

Сесията е 30 минути и е само наживо

Коя от изброените техники ти резонира? Ако пърхат пеперуди в съществото ти, време е да се срещнем.

Искам лична среща

Избери типа консултация, която желаеш да проведем и какво искаш да постигнеш с нея. Ако не знаеш коя за какво е, разгледай описанията по-горе на страницата. На непълни и объркани заявки не отговарям.

Търсене