Ароматни истории, себепознание и още нещо

Защита на енергийното поле с етерични масла

Защита на енергийното поле с етерични масла

Ценя мъдростта, излязла от народа и за мен уроките са нещо реално. Спадам към "прозрачните" хора и лесно хващам очи. Дълго време не знаех защо ми прилошава от нищо и каква е причината да не съм на себе си след като съм била сред хора. Понякога и среща с един-единствен човек пробиваше аурата ми.

Преди 25 години ми бе трудно да повярвам, че чуждата енергия може да наруши целостта ми, но след ровене в изследвания на етнографи и книги по езотерика накрая признах, че уроките съществуват.

Започнах да се уча как се прави защита на личната енергетика и да си призная, оказа се сложно! Забравях, нямах настроение или се сещах твърде късно.

С появата на етеричните масла и опознаването на влиянието им върху по-фините аспекти на съществото, цялостното ми състояние се стабилизира. Научих се да се мажа с тамян преди да се смеся с тълпата. Научих и как да се изчистя, ако чужда енергия полепне по мене.Дойде време да обобщя опита си в авторския бленд "Против Уроки". Избраните масла - тамян, чаено дърво и карамфил – са със силно изразено защитно действие и подпомагат дефинирането и запазването на личните ни граници. Защото уроките по своята същност са нахлуване на нежелано присъствие в енергийното ни поле.

Нанасям етеричната смес на челото, сърцето и пъпа преди да изляза навън или след като съм общувала с хора и не се чувствам себе си..

Търсене