Ароматни истории, себепознание и още нещо

Пречистване на дома от чуждо присъствие

Пречистване на дома от чуждо присъствие

Нанасянето в нов дом или офис е заредено с вълнението от новото начало и атмосфера. Но остава въпросът кой го е обитавал преди нас или какво е оставил

Съществува често подценяван детайл и той е, че не знаем кой е живял преди нас в апартамента – каква енергия е оставил и дали не продължава да обитава пространството. Дори и да е новопостроено собствено жилище, отново съществува голяма вероятност духовете на покойници да продължават да витаят там.

Редица ритуали могат да бъдат извършени с цел неутрализиране на чуждото присъствие и част от тях приложих преди няколко дни, когато за прекрaчих прага на новата "Ароматика" за първи път.

Първо обходих цялото помещение с пееща тибетска купа за хармонизиране на вибрацията. След това напръсках ъглите и стените с този бленд от етерични масла, чиято цел е да прекъсне връзката на същностите с пространството или най-малкото да неутрализира влиянието им. Завърших енергийното пречистване на помещението, като една седмица дифузирах тамян.

Почерпих вдъхновение от мъдростта на фън шуй и широкоспектърното въздействие на чистите етерични масла, с които работя. Яко, а?

Търсене