Ароматни истории, себепознание и още нещо

Ароматно ми е, Десислава!

Ароматно ми е, Десислава!

Днес Луната преминава през Стрелец, а моят порив да се заявя е така силен, че направих една дълго отлагана стъпка: да си направя сайт и той да носи моето име.

Почти никой не ме наричал Десислава. Чувам какви ли не вариации, но не и името, което са ми дали родителите. През годините съм преминавала през различни фази и съм имала различно онлайн представяне. Започнах с акцентиране върху онзи аспект от мен, който е криейтив графичен дизайнер. Но сайтът gataurban спрях да го поддържам, защото избрах да изразявам креативността си чрез цялостната си дейност. През 2008 г. направих плах опит за споделяне на поетичнaта си версия, но през 2011 г. идентичността ми се смеси с "Йога за всички": списанието, което организирах и издавах в продължение на 9 години.

През март 2020 г. си зададох въпроса: "Коя си ти, когато вече я няма Йогичката?"

На 5 март 2021 г. откликнах и стъпих в силата, на която съм подвластна от 2015 г. насам – осъзната работа с чисти етерични масла. Сертификационната коучинг програма Emotions Mentor®, която завършвам е на път да добави още един слой към многообразието на жизнения ми път в това тяло.

Благодаря, Десислава! Радвам се, че сме заедно от 1972 г.

Търсене