Ароматни истории, себепознание и още нещо

Мед за здраве
събота, октомври 30, 2021
Преди да се запозная с етеричните масла черпех вдъхновение от аюрведа. Една от любимите ми рецепти зимно време за подпомагане на дихателната система бе пчелен мед с джиндижил, канела и кардамон на прах.
Балансиране на Вишудхи чакра
Балансираната Вишудхи чакра, петият основен енергиен центът, e предпоставка да изразяваме себе си автентично. И най-важното – да бъдем чути, а казаното от нас – разбрано. Така създаваме среда на пълноценна комуникация, в която другите се чувстват свободни да изразят своята истина и думите им да достигнат до сърцето ни.
Грабни победата
Месец март се оказа доста специален за моето развитие като Emotions Mentor® коуч. Имам за задание да дам и да получа 5 сесии от своите съученици плюс допълнителни 10 сесии с доброволци. Обучението е изцяло на английски и това е допълнителен стречинг, тъй като говоренето с native speakers все още е предизвикателство за мен.
Ароматно ми е, Десислава!
петък , март 5, 2021
Днес Луната преминава през Стрелец, а моят порив да се заявя е така силен, че направих една дълго отлагана стъпка: да си направя сайт и той да носи моето име.
Търсене