Ароматни истории, себепознание и още нещо

Забрави за ароматните свещи
На тяхно място пусни дифузера. Дихателната система ще ти благодари, ако ползваш чисти етерични масла.
Рефлексология и етерични масла
Когато две холистични системи се обединят, може да постигнем неочаквани уелнес резултати
Едва 7% от химикалите в ароматизаторите са преминали тестове за безопасност при вдишване
В забързания свят на XXI век мислим за важните неща от живота и рядко обръщаме внимание на детайлите, които определят качеството на дните. Или както народът е казал "Малките камъчета преобръщат колата"
Защита на енергийното поле с етерични масла
Ценя мъдростта, излязла от народа и за мен уроките са нещо реално. Спадам към "прозрачните" хора и лесно хващам очи. Дълго време не знаех защо ми прилошава от нищо и каква е причината да не съм на себе си след като съм била сред хора. Понякога и среща с един-единствен човек пробиваше аурата ми.
Пречистване на дома от чуждо присъствие
Нанасянето в нов дом или офис е заредено с вълнението от новото начало и атмосфера. Но остава въпросът кой го е обитавал преди нас или какво е оставил
Смело сърце
Да тръгнеш на път предполага да изпълниш сърцето си със смелост, че може да посрещнеш предизвикателствата и вяра, че ще стигнеш там, където отиваш. Ако ти предстои нов проект или искаш да материализираш идея, този бленд за дифузера ще ти даде нужния буст.
Етеричните масла подпомагат спомнянето на истинската ни същност
Всеки от нас се ражда с чисто съзнание и яснота каква е неговата мисия в този живот. После родители, учители и социум обуславят какъв трябва да бъде. За да се впише. За да бъде приет. За да направи кариера.
Етеричното масло от кедър пази вълнените дрехи от молци
Обичам нежния допир на вълната и кашмира, но към тях имат апетит и молците. С въображение и знанието за силата на чистите етерични масла вече съм спокойна за пуловерите
Мед за здраве
Преди да се запозная с етеричните масла черпех вдъхновение от аюрведа. Една от любимите ми рецепти зимно време за подпомагане на дихателната система бе пчелен мед с джиндижил, канела и кардамон на прах.
Балансиране на Вишудхи чакра
Балансираната Вишудхи чакра, петият основен енергиен центът, e предпоставка да изразяваме себе си автентично. И най-важното – да бъдем чути, а казаното от нас – разбрано. Така създаваме среда на пълноценна комуникация, в която другите се чувстват свободни да изразят своята истина и думите им да достигнат до сърцето ни.
Грабни победата
Месец март 2021 г. се оказа специален за моето развитие като Emotions Mentor® коуч. Имам за задание да дам и да получа 5 сесии от своите съученици плюс допълнителни 10 сесии с доброволци. Обучението е изцяло на английски и това е допълнителен стречинг, тъй като говоренето с native speakers все още е предизвикателство за мен.
Ароматно ми е, Десислава!
Днес Луната преминава през Стрелец, а моят порив да се заявя е така силен, че направих една дълго отлагана стъпка: да си направя сайт и той да носи моето име.
Търсене